کابل‌ کشی شبکه و ترانکینگ شبکه

خدمات کابل‌ کشی شبکه و ترانکینگ شبکه

Network Cabling Trunking

منظور کلی از کابل کشی شبکه و ترانکینگ شبکه چیست؟

کابل کشی شبکه و ترانکینگ شبکه از جمله خدمات پسیو شبکه به شمار می روند. خدمات شبکه به دو دسته پسیو و اکتیو تقسیم می شوند. خدمات اکتیو مربوط به بخش های فعال شبکه و خدمات پسیو مربوط به بخش های غیرفعال آن می باشند. در واقع خدمات پسیو، شامل مجموعه ای از زیرساخت های فیزیکی برای انتقال داده می باشد. روی این بخش فعالیتی صورت نمی گیرد بنابراین این بخش برای انجام کارهای خود نیاز به انرژی الکتریکی یا برق ندارد. به طور کلی می توان گفت، مجموعه ای کابل ها و محفظه های توزیع برق کابل کشی شبکه و ترانکینگ گفته می شود.

از کابل کشی شبکه و ترانکینگ در موارد بسیاری استفاده می شود. شبکه های کامپیوتری، سیستم نورپردازی اضطراری، سیستم اعلام حریق و… از جمله مواردی هستند که برای کارایی درست به کابل کشی نیاز دارند. در این محتوا قصد داریم به بررسی کلی این مجموعه و مزیت ها و نحوه کارکرد آن ها بپردازیم. پس ما را همراهی کنید.

 

شرکت مخابراتی انتقال امواج نوری برنا یکی از برترین شرکت‌های فعال در حوزه تولید تجهیزات مخابراتی، اجرای پروژه‌های مخابراتی، اجرای اکتیو شبکه، فروش تجهیزات اکتیو شبکه و نیز بسیاری از خدمات تولیدی و اجرای دیگر در حوزه مخابراتی، همراه با رزومه فعالیت درخشان با متخصصین خبره آماده پاسخگویی به سوالات شما و اجرای پروژه‌های کوچک و بزرگ در بستر مخابراتی آماده همکاری با شما می‌باشد.

 

بررسی نکاتی در مورد کابل کشی شبکه

بررسی نکاتی در مورد کابل کشی شبکه

برای ارائه یک شبکه پر سرعت و بدون اختلال، کابل کشی شبکه در دیتا سنترها یک امر مهم و ضروری محسوب می شود. به عبارت دیگر می توان گفت، به نصب و اتصال کابل ها و دیگر تجهیزات شبکه، کابل کشی شبکه گفته می شود. یکی از مواردی که حتما بایستی حین کابل کشی رعایت شود، استاندارد کابل کشی است. رعایت استاندارد کابل کشی به موارد زیادی بستگی دارد. از جمله این موارد می توان به انتخاب برند مناسب، انتخاب نوع مناسب کابل کشی و مسیر صحیح عبوری، اشاره کرد. در صورتی که این موارد و استاندارد ها رعایت نشوند، راندمان شبکه کاهش خواهد یافت. از طرفی، سرعت انتقال داده در شبکه کاهش یافته و شبکه دچار اختلال می شود. به طور کلی بهتر است هنگام نصب و راه اندازی کابل های شبکه نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

  • معمولا اتصالات شبکه و کانکتورهای آن دارای اطلاعاتی هستند. یک نصب کننده متخصص، برای کابل کشی شبکه باید با در نظر گرفتن این اطلاعات، کابل شبکه مناسب را انتخاب کند.
  • در صورتی که محیط دارای نویز زیادی باشد، بهتر است متخصص کابل کشی شبکه از کابل های شیلد دار و یا فویل دار استفاده کند. در اینصورت ممکن است اختلال هایی در شبکه صورت گیرد.
  • باید دقت شود که کابل ها و تجهیزاتی که برای کابل کشی شبکه مورد استفاده قرار می گیرند از برندهای یکسانی انتخاب شوند.
  • بهتر است حد فاصل میان نودهای شبکه و رک ها از 90 متر تجاوز نکند.

نرخ کابل کشی شبکه ممکن است با توجه به مواردی مانند متراژ و موقعیت تغییر کند. اما قیمت حدودی کابل کشی کابل پر ظرفیت، به ازای هر متر 45000 تومان می باشد. یا قیمت کابل کشی هوایی به ازای هر متر حدودا 25000 تومان می باشد.

 

بررسی نکاتی در مورد ترانکینگ شبکه

بررسی نکاتی در مورد ترانکینگ شبکه

از مهمترین مزیت های ترانکینگ شبکه می توان به قابلیت تغییر مکان نقاط اتصال (کلید ها و پریزها) اشاره کرد. از طرفی ترانکینگ به عنوان عایقی مناسب برای اتصالات عمل کرده و از پوسیدگی یا اتصالی کابل ها جلوگیری خواهد کرد. در واقع وظیفه اصلی ترانک ها، تسهیل تغییر یا افزایش در شبکه های کابل کشی می باشد. در واقع ترانک ها محفظه ای برای نگهداری کابل های شبکه به شمار می روند. به علاوه ترانک ها از ایجاد شلوغی کابل و اشغال فضا در محل نصب جلوگیری می کنند. متریال مورد استفاده در ترانک ها معمولا از PVC یا ABS می باشد. این ترانک ها در مقابل نفوذ آب و حرارت بالا، مقاومت خوبی دارند. ترانکینگ های شبکه، معمولا به سه صورت دفنی، ستونی و دیواری طراحی و اجرا می شوند. که در ادامه در مورد آنها توضیحاتی خواهیم داد.

  1. ترانکینگ دفنی: این نوع ترانکینگ از انواع مخفی به شمار می رود. معمولا در این انواع ترانک، از کفپوش های کاذب به عنوان محفظه ترانک استفاده می شود. امنیت ترانک ها در این موارد بسیار بالاست بنابراین برای کابل های فشار قوی مورد استفاده قرار می گیرند.
  2. ترانکینگ ستونی: ترانکینگ های ستونی همانطور که از نام آنها پیداست، به صورت عمودی طراحی و اجرا می شوند. این ترانک ها برای طراحی اتاق های سمینار بسیار مناسب هستند.
  3. ترانکینگ دیواری: این ترانکینگ بسیار مرسوم است. برای نصب و اتصالات شبکه در بسیاری از موارد از این نوع ترانک استفاده می شود.

قیمت حفاری کابل کشی شبکه، معمولا بر مبنای موارد مختلفی تعیین می شود. برای مثال قیمت حدودی حفاری کابل کشی با دستگاه ترنچ به ازای هر متر 30000 تومان می باشد. یا حفاری کابل کشی با دست نیز به ازای هر متر حدودا 48000 تومان برآورد می شود.

تجهیزات مورد استفاده در کابل کشی

معمولا در کابل کشی شبکه تجهیزاتی مورد استفاده قرار می گیرند. در جدول زیر به بررسی مهمترین تجهیزات کابل کشی انواع شبکه پرداخته ایم.

اجزای مد نظرتوضیحات مربوطه
کابل شبکه مسیاین کابل ها به صورت رشته های مسی در هم پیچیده می باشند. از مهمترین انواع این کابل ها می توان به UTP و STP اشاره کرد.
رکرک محفظه ای است که اجزایی مانند سوئیچ، روتور و… در آن تعبیه می شوند.
کانکتورکانکتور برای اتصال کابل مسی به سایر تجهیزات مورد استفاده قرار می گیرد.
کابل فیبر نوریفیبر نوری به رشته هایی از متریال شیشه یا پلاستیک گفته می شود که در آن دیتای شبکه به وسیله پرتو نور منتقل می شود.
پریز شبکهمنبع برقراری ارتباط شبکه است که از قطعاتی مثل کیستون تشکیل شده است.

برای خرید تجهیزات مخابراتی به بخش فروشگاه مراجعه نمایید.

 

خرید تجهیزات مخابراتی و فیبر نوری

خرید کابل فیبر نوری

خرید کابل درآپ فیبر نوری

 

 

تجهیزات مورد استفاده در ترانک شبکه

در ترانکینگ شبکه نیز اجزا و تجهیزاتی وجود دارند، که باعث ارائه کارکردی درست از سوی ترانک می شوند. از جمله این اجرا می توان به محفظه ترانک، پارتیشن، زاویه های داخلی و خارجی، سه راهی، کادر ماژول و… اشاره کرد. ترانک محفظه ای است که دارای شیارهایی می باشد. این شیارها محل عبور پارتیشن ها هستند. پارتیشن ها وظیفه جداسازی کابل های عبوری از ترانک ها را دارند. زوایای داخلی و خارجی، طبق مسیر عبور کابل ها مورد استفاده قرار می گیرند. از سه راهی نیز برای گرفتن انشعابات مختلف استفاده می شود. ترانک ها معمولا در ابعاد 80*50، 50*150، 50*105 و 50*195 طراحی و تولید می شوند.

نکاتی در مورد اجرای فیبر نوری در کابل کشی شبکه

کابل کشی شبکه از نوع فیبر نوری، با کابل های فیبر نوری انجام می شود. کابل های فیبر نوری معمولا از جنس شیشه یا پلاستیک تشکیل شده است و در آن انتقال دیتا به وسیله پرتو نور انجام می شود. پهنای باند کابل های فیبر نوری بسیار بیشتر از پهنای باند در کابل های مسی می باشد. بنابراین سرعت انتقال دیتا نیز در این نوع کابل ها بیشتر است. با استفاده از اجرای فیبر نوری می توان داده هایی مثل صوت و تصویر را به راحتی و با سرعت بالا انتقال داد. برای اجرای کابل کشی از نوع فیبر نوری می توان از فیوژن های فیبر نوری نیز استفاده کرد. قیمت فیوژن ها در کرهای بالا و پایین متفاوت است. فیوژن فیبر نوری در تعداد کر بالا حدودا با 30000 تومان به ازای هر متر قابل انجام است. قیمت و هزینه فیوژن با کر پایین نیز به ازای هر متر حدود 60000 تومان تعیین می شود.

خلاصه و جمع بندی

به طور کلی می توان گفت که کابل کشی شبکه و ترانکینگ از خدمات پسیو یا غیرفعال شبکه به شمار می روند. با استفاده از این خدمات می توان قابلیت انتقال داده را بهبود بخشید. از این خدمات در شبکه های کامپیوتری و سیستم های هشداردهنده استفاده گسترده ای صورت می گیرد.

  • ویدیو معرفی مجموعه برنا

شرکت انتقال امواج نوری برنا

_

شرکت انتقال امواج نوری برنا بزرگترین شرکت فروش و تولید تجهیزات مخابراتی، طراحی و اجرای پروژه های مخابراتی فیبر نوری و FTTH، نگهداری و تست شبکه و انواع بستر های مخابراتی و حفاظتی در کشور پذیرای شما در پروژه های کوچک و بزرگ است.

گالری تصاویر ما

_

در این قسمت میتوانید تصاویر مربوط به ساختمان انتقال امواج نوری برنا و پروژهای انجام شده توسط مجموعه شرکت را مشاهده کنید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


6 − = 1